Diete de slabit - Slabeste rapid cu dieta testata.. Natural!

Diete de slabit. Acum cele mai eficiente diete. Compara si comanda dieta cea mai potrivita pentru tine !

Dieta oferita arde mai multe grasimi decat orice alte metode !

 


  Acasa

Intrebari Frecvente
despre Meodele noastre


Rezultatele obtinute

  Informatii diverse despre slabit

  Comanda

  Contact

 Termeni si conditii

 

Dieta Atkins

Regim disociat

Dieta Beverly Hills

Dieta Vegetariana

Dieta Montignac

Dieta cu supa de varza

Dieta Catalin Crisan

Dieta Low Fat

Dieta J. Lo

Dieta Macrobiotica

Dieta Monica Anghel

 


Dieta Monica Anghel

Monica Anghel a reusit sa slabeasca 20 kg in 5 luni cu ajutorul unui regim disociat, consumand 3 zile carne, 3 zile fructe si legume si alte 3 zile branza si lapte. Acest regim alimentar trebuie asociat cu sport si ore de masaj.

Monica Anghel a dezvaluit secretul cu ajutorul caruia a reusit sa slabeasca 20 kg doar in 5 luni: un regim disociat compus 3 zile din carne, 3 zile din fructe si legume si alte 3 zile din branza si lapte.
 
Carnea poate fi de orice fel (chiar si mezeluri), cu conditia sa nu fie prajita in ulei, se consuma doar fiarta sau preparata la gratar. Printre legumele si fructele interzise se numara: cartofii, mazarea, fasolea uscata, bananele, strugurii, perele, fructele confiate, semintele, fisticul si alunele. Branzeturile si lactatele pot fi consumate in orice mod. Pe toata durata regimului sunt interzise dulciurile, alcoolul si bauturile carbogazoase. Ceaiul si cafeaua pot fi indulcite cu zaharina, iar pentru salate se foloseste uleiul de masline.
 
Vointa este foarte importanta in acest regim: tentatiile sunt mari, iar dupa primele zile puteti avea stari de slabiciune. Din acest motiv, Monica Anghel recomanda celor care vor sa tina acest regim sa  consulte un medic nutritionist si sa faca un set de analize.

 

Daca vrei sa ai dieta completa comanda aici

  Home  | Diete de slabit  |  Importanta  |  Intrebari Frecvente  |  Rezultate obtinute  |  Informatii diverse despre slabit  |   Comanda  |  Contact  


Diete de slabit. Acum poti comanda dieta potrivita. Diete pe care le folosesc toate vedetele pentru a se mentine in forma. La comandarea unei diete cu programul pentru un abdomen plat primesti GRATUIT un CD cu exercitii fizice pe care le poti face acasa fara antrenor!!!

LifeStyle:: cure de slabire:: Web Hosting::